Vakantiebestemmingen voor jouw unieke reis

Vakantiebestemmingen voor jouw unieke reis

Op vakantie gaan is een heerlijke ontspannen ervaring. Lekker op strand liggen in de zon of cultuur snuiven in een oude Europese stad. De meeste Nederlanders kiezen ervoor om met de auto naar Zuid-Frankrijk of Spanje te vertrekken en te verblijven op een camping met een mooi zwembad. Wil jij liever een keer iets anders dan een standaard vakantie en lijkt het je leuk om een verre reis te maken? Kijk dan eens naar de bestemmingen in dit artikel.

 

Het indrukwekkende landschap van Namibië

Voor de echte avonturiers onder ons is een vakantie naar Namibië erg goed geschikt. In Namibië is namelijk een hoop te beleven. Huur bijvoorbeeld een camper en maak een rondreis door het hele land. Tijdens deze reis zul je je ogen uitkijken. De Namibwoestijn is prachtig om te zien en ook de canyons zijn zeker een bezoek waard. Ook kun je natuurlijk niet weggaan zonder een bezoek te hebben gebracht aan één van de indrukwekkende natuurparken van Namibië. In deze parken spot je leeuwen, tijgers, olifanten en vele andere prachtige dieren.

 

Bezienswaardigheden in Canada

Maak je liever een combinatie tussen mooie landschappen en bruisende steden? Ga dan op reis naar Canada. In Canada vind je prachtige steden zoals Toronto, Vancouver en Ottawa. In deze steden kun je heerlijk winkelen, eten en uitgaan. Ook zijn hier veel bezienswaardigheden zoals de CN Tower in Toronto en het Rideau Canal in Ottawa. Tijdens je bezoek aan Canada is het ook ontzettend leuk om een bezoek te brengen aan de indrukwekkende Niagara Falls of de wijngaarden en natuurparken in West-Canada.

 

Prachtige paleizen en tempels in China

Wil je graag kennis maken met een compleet andere cultuur dan de Westerse cultuur? Kies er dan voor om een rondreis door China te maken. In China vind je enorme steden zoals Hong Kong en Peking. In deze steden vind je prachtige paleizen, tempels en gebouwen. Ook moet je tijdens je reis in China zeker een bezoek brengen aan de indrukwekkende Chinese Muur. Daarnaast zijn de Verboden Stad, het Terracottaleger en de nationale parken van China zeker een bezoek waard.