Voordelen fly & drive Cyprus

Voordelen fly & drive Cyprus

Fly & drive vakanties worden steeds populairder. Haast naar elk land in Europa kun je wel op zo’n soort vakantie, zo ook het prachtige Cyprus. Maar waarom kiezen steeds meer mensen voor een fly & drive vakantie? Het is immers niet voor niets dat deze vakanties alsmaar populairder worden. Deze toename in populariteit ervaren wij ook. Steeds meer mensen kloppen bij ons aan voor een van onze fly drive arrangementen. Daarom stelden wij onszelf de vraag: “Wat zijn nu de voordelen van fly drive Cyprus ten opzichte van andere soorten vakanties?”.

Wat is een fly-drive vakantie?

Voordat we verder ingaan op de voordelen van dit soort vakanties bespreken we eerst wat een fly-drive vakantie nu eigenlijk is. Een fly-drive reis is een vliegvakantie waarbij je op je aankomst meteen de beschikking hebt over je eigen huurauto. Deze kun je gedurende je vakantie altijd gebruiken en lever je als je weer naar huis vliegt gewoon weer op het vliegveld in.

Voordeel 1: Ultieme flexibiliteit

Wat zo fijn is aan een fly & drive vakantie is de flexibiliteit. Jij gaat en staat waar je wilt. Je komt aan, stapt in de auto en bepaalt vanaf dat moment zelf wat je doet. Je bent niet afhankelijk van anderen, zoals met groepsreizen, of van het openbaar vervoer in een voor jou onbekend land. Dit is ideaal, helemaal als je bijvoorbeeld maar 5 dagen hebt en je zoveel als mogelijk wilt zien.

Voordeel 2: Mogelijkheid om een roadtrip te maken

Er is eigenlijk geen betere manier om een land te ontdekken dan het maken van een roadtrip. Door elke dag ergens anders te overnachten en ergens anders heen te gaan ontdek je heel Cyprus in slechts een korte periode. Natuurlijk, een roadtrip is niet voor iedereen weggelegd, maar voor diegene die hier wel interesse hebben is een fly drive vakantie naar Cyprus natuurlijk ideaal.

Voordeel 3: Minder gedoe en minder onzekerheid

De meeste mensen kennen het gevoel wel: je bent zojuist geland in een voor jou onbekend land en moet ter plekke gaan uitvogelen hoe het openbaar vervoer hier werkt. In sommige landen is dit erg makkelijk en is alles supergoed geregeld, in andere landen wat minder. Velen van jullie zullen het met ons er over eens zijn dat het altijd onzeker en onwennig aanvoelt om met het OV in het buitenland te gaan. Als je beschikking hebt over een huurauto is dit gelukkig niet meer nodig.

Fly-drive Cyprus: tal van voordelen

Eigenlijk heeft een fly-drive vakantie naar Cyprus tal van voordelen ten opzichte van andere soorten reizen. Denk hierbij ook aan lagere kosten, geen gedoe met bagage in het openbaar vervoer, enzovoorts. Het is simpelweg praktisch, leuk en avontuurlijk!