Artikelen

Eerste hulp bij vakantie ongelukken

  • Geschreven door Mandy Hoebeke op
  • Nederland

Heb je een leuke vakantie op de planning staan? Ga dan goed voorbereid op pad. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. De EHBO basiskit, een handige app en wat voorkennis zorgen er voor dat je zonder stress op reis kunt.

Vakantie aan het Veluwemeer? Dit mag je zeker niet vergeten

  • Geschreven door Anne Hertogs op
  • Nederland

Heb je een vakantie geboekt aan het Veluwemeer? Of ben je van plan om dit te doen? Zeker doen! Een vakantie aan het Veluwemeer is de perfecte manier om even lekker te ontspannen zonder dat je er al te ver voor moet reizen. Het Veluwemeer ligt namelijk bijna in het midden van Nederland.

Actieve kampeervakantie in de Ardennen

Voor de echte outdoor liefhebbers is de Belgische Ardennen perfect om te verblijven tijdens je vakantie. De Belgische Ardennen is voorzien van veel verschillende campings en vakantieparken. Ga jij graag back to basic tijdens je vakantie? Of verblijf je toch graag in iets meer luxe? In de Ardennen vind je een ruime keuze aan accommodaties.

Kamperen in Frankrijk: 3 tips

Frankrijk is hét populairste kampeerland van Europa. Heb jij nog nooit in Frankrijk gekampeerd, maar ben je dit wel van plan? Dan hebben wij 3 tips voor je!

Voordelen fly & drive Cyprus

Fly & drive vakanties worden steeds populairder. Haast naar elk land in Europa kun je wel op zo’n soort vakantie, zo ook het prachtige Cyprus.