Voordelen fly & drive Cyprus

Fly & drive vakanties worden steeds populairder. Haast naar elk land in Europa kun je wel op zo’n soort vakantie, zo ook het prachtige Cyprus.

3 Tips voor een korte reis binnen Europa

Een vakantie met het vliegtuig blijft stijgen in populariteit, zeker als we kijken naar bestemmingen binnen Europa. Dagelijks vertrekken er duizenden vliegtuigen vanuit Nederland naar een leuke plek binnen Europa.

Verzeker je reis!

  • Geschreven door Fork CMS op
  • Verzekeringen

Wanneer je een prachtige reis geboekt hebt, wil je natuurlijk ook dat deze zo goed mogelijk verloopt. Je wil absoluut niet voor onverwachte en vervelende gebeurtenissen komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan verloren bagage, ziekte van jou of je reispartner, een langer verblijf of dat je zelfs de reis moet annuleren. Lees in dit artikel waarom jij dus een reis- en annuleringsverzekeringen moet afsluiten.

Vakantiebestemmingen voor jouw unieke reis

  • Geschreven door Mandy Hoebeke op
  • Avontuur

Wil jij liever een keer iets anders dan een standaard vakantie en lijkt het je leuk om een verre reis te maken? Kijk dan eens naar de bestemmingen in dit artikel.

Winterse dagjes uit op de schaatsbaan

Of die siberische ijswinter, waar het KNMI over speculeert, ons nog daadwerkelijk te wachten staat, is een grote vraag. Maar of je nu al kunt genieten van ijspret met familie en kids, dat staat vast: wachten tot het gaat vriezen in Nederland hoeft niet.